OPEN van donderdag-zondag van 10-17uur Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150
Diner@Heerlijkheid - Betuwse Braai
Kom 16 juni genieten van onze Betuwse Braai! Een speciale avond uit eten waarbij Heerlijk Eten centraal staat met z'n tweeën of met familie en vrienden in de grootste Bier Garten van de Betuwe. Verwen alle vaders voor Vaderdag en reserveer nu voor de Betuwse Braai!

Met liefde bereid!
Tijdens deze speciale avond vertonen onze drie huis BBQ Maestro's hun kunsten en bereiden op Amerikaanse BBQs en Smokers de heerlijkste gerechten. Van low en slow cooking gerechten zoals de meeste sappige Spareribs tot Beer Battered Blond Burgers - niets is te gek. Zowel vlees, vis als vegetarisch en dit alles wordt aangevuld met een heerlijk buffet met salades, broodjes, frites en nog meer lekkers. U hoeft dus zelf niets te doen behalve te genieten van al het lekkers.

Reserveren

Diner@Heerlijkheid kan alleen op basis van een reservering. Reserveren kan tot donderdag 14 juni op basis van beschikbaarheid. Gebruik het formulier hieronder, stuur een e-mail naar info@heerlijkheideckenwiel.nl, of bel +31638083150

WANNEER EN HOE LAAT?

Op zaterdag 16 juni 2018 met ontvangst tussen 17 en 19 uur en einde rond 21-22 uur.

WAT KOST HET?

Kosten van de Betuwse Braai inclusief welkomstcocktail zijn EUR 19,95 pp voor volwassen en EUR 9,95 pp voor kinderen tot 12 jaar, exclusief verdere drankjes. Hiervoor kunt u kiezen van de BBQ die geheel wordt verzorgd en kunt u gebruik maken van het salade buffet.

SFEERBEELDEN