GESLOTEN IVM UITBEIDING HEROPENING MAART 2018
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150
Lentefair 2017

Kippenvel, even terugkijken naar een fantastische dag! Wat een sfeer en wat een top team met super vrijwilligers. Volgend jaar weer en wel een lustrum op 31 maart! Bedankt Fred van Soest van Design en Zo voor deze geweldige clip!

Posted by Heerlijkheid Eck en Wiel on Monday, April 17, 2017
LENTEFAIR EN DE GOEDE DOELEN
Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats. Tijdens dit evenement staan Goede Doelen uit de omringende dorpen centraal en wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijk Goede Doelen opbrengst. Op 31 maart 2018 vindt de 5e editie van de Lentefair plaats. De Goede Doelen van 2018 zullen later dit jaar bekend worden gemaakt. Heb je een suggestie welk lokaal Goed Doel te steunen? Laat het ons weten:
GOEDE DOELEN SUGGESTIE
STREEKMARKT EN GROTE VERLOTING
De Lentefair bestaat uit een ruim opgezette markt met 45-50 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van wijnproeverij tot heerlijke lekkernijen) die voor de Goede Doelen worden aangeboden door lokale ondernemers. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours, waarbij je actief bent samen met de Goede Doelen om beestjes om te aaien, paardjes en trekkertjes om op te rijden, en nog veel meer!
Daarnaast vindt ieder evenement een Grote Verloting plaats ten gunste van de Goede Doelen. In de weken voorafgaand aan de Lentefair komen de leden van de Goede Doelen bij u langs met loten. Opbrengst van de lotenverkoop gaat voor 100% naar de Goede Doelen! Veel kleine en grote prijzen worden ter beschikking gesteld door de standhouders en lokale ondernemers.

Ieder jaar hebben we weer een absolute TOPPER als eerste prijs. Begin 2018 worden de hoofdprijzen hier bekend gemaakt.
STANDHOUDERS OPGELET!

Wilt je graag als standhouder deelnemen aan onze Fair dan kan dat, neem dan voor meer informatie en een reservering contact op met Loes van Beekhoff - Organisatie Lentefair Heerlijkheid Eck en Wiel - 06-38083150 of via loes@heerlijkheideckenwiel.nl. Wees er snel bij want het aantal beschikbare plekken is beperkt!

HEERLIJKE FEESTAVOND!

Ook in 2018 sluiten we de Lentefair af met een Heerlijke Feestavond. Gewoon een geweldig leuk feest voor iedereen! Vanaf 20.00 uur gaat het dak eraf. Vorig jaar kwamen de heren van "Donnie en Ronnie Feestshow" met hun discoact de tent op zijn kop zetten. Begin 2018 laten we weten hoe de avond er uit zal zien!
HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 17 uur waarna om 20 uur de HEERLIJKE FEESTAVOND van start gaat!

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan rond het Landgoed!

SFEERBEELDEN

In de afgelopen 4 edities is al bijna EUR 24.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen. Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de loterij, de standhouders die een bijdrage leveren en onze sponsoren.
De Lentefair 2014 leverde een bijdrage van ruim EUR 6.100 aan de Stichting Leergeld West Betuwe.
De Lentefair 2015 leverde een bijdrage van bijna EUR 5.000 aan Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Ingen, Stichting de Eckse Speeltuinen uit Eck en Wiel en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik. Meer informatie over de Goede Doelen 2015.
De Lentefair 2016 leverde een bijdrage van ruim EUR 5.500 aan het Prinses Juliana Showorkest uit Eck en Wiel, de Oranjevereniging Maurik en Stichting Corsowagen Ingen. Meer informatie over de Goede Doelen 2016.
De Lentefair 2017 leverde een bijdrage van ruim EUR 7.200 aan Muziekvereniging Kunst en Vriendschap ui Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin. Meer informatie over de Goede Doelen 2017.
Beelden van eerdere edities van de Lentefair