OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 12 uur tot 18 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of Reserveer hier!

Proeverij en Feestlocatie

In onze theetuin staan authenticiteit, puurheid en gezelligheid centraal. Geniet van een fairtrade kopje koffie of thee met wat lekkers erbij of laat je verrassen door de diverse arrangementen die we te bieden hebben. De Heerlijkheid beschikt over een ruim terras dat uitkijkt over de fruitgaarden en karakteristiek van opzet is met zitjes van fruitkisten en originele kunst van de Maurikse kunstenaar Sander van der Linden. Tevens beschikken we over een ruime binnenruimte in fris landelijke stijl.

Verschillende activiteiten die mogelijk zijn in de Proeverij & Feestlocatie:

De Heerlijkheid is bij uitstek geschikt voor allerlei groepsevenementen. Wij beschikken over diverse zalen en hebben een capaciteit tot 200 personen. De ruimtes zijn mooi licht ingericht, in een fris landelijke stijl. Ze hebben prachtig, weids uitzicht over het Betuwse Landschap. Bijzonder is ook het akoestische plafond, dat samen met de moderne geluidsinstallatie en presentatietools zorgt voor een unieke beleving voor alle zintuigen. Ook voor kinderen biedt de Heerlijkheid volop vermaak. Onze airtrampoline, speeltuin en skelterbaan dwars door de boomgaard staan garant voor urenlang speelplezier!

Landgoedthee 'Wat een Heerlijkheid' - Luxe verwennerij met hartige hapjes, salades van het seizoen, fruit, homemade zoetigheden en natuurlijk fairtrade thee, landgoedsappen en natuurlijk ook koffie...


Lunches en Brunches - een Proeverij van Heerlijkheden uit de streek. Huisgemaakte soepen, Biologische quiches, ambachtelijk belegde broodjes met bijvoorbeeld echte slagersham en ecologische kaas. Geserveerd met chutneys en mosterds uit de Landgoedwinkel.


Bruiloft - Een bruiloft om nooit te vergeten op een van de mooiste Landgoederen die de Betuwe rijk is. De Heerlijkheid Eck en Wiel is een unieke locatie om midden in de natuur met familie en vrienden in intieme sfeer een fantastisch bruiloftsfeest te beleven.


Verjaardagsfeest, Jubilea, Familiedagen, en Kraamboreels - Dit is slechts een greep uit de vele mogelijke arrangementen voor grote groepen. We hebben een totale capaciteit tot 200 gasten. De verschillende zalen kunnen ook gescheiden worden door een unieke fotowand, waardoor kleinere, intieme ruimtes ontstaan. Wij creŽren graag een unieke feestsetting voor u.


Kinderfeestjes - ruimte en ravotten...de Heerlijkheid is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Speurtochten, zeskampen, springkussens, knutselworkshops. Samen met u stellen we een programma samen dat ze zich nog lang zullen herinneren! Wij verzorgen het eten en drinken en u heeft de rommel niet thuis!

Vergaderingen, Presentaties, Workshops en Trainingen - De verschillende ruimtes in de Proeverij lenen zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, lezingen, breakout sessions, en andere bijeenkomsten. Met vrij uitzicht aan alle zijden over de landerijen is inspiratie gegarandeerd!

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden! Wij maken graag een voorstel op maat voor u!