OPEN van donderdag-zondag van 10-17uur Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150

Theetuin en Proeverij

In onze theetuin staan authenticiteit, puurheid en gezelligheid centraal. Geniet van een fairtrade kopje koffie of thee met wat lekkers erbij of laat je verrassen door de diverse arrangementen die we te bieden hebben. De Heerlijkheid beschikt over een ruim terras dat uitkijkt over de fruitgaarden en karakteristiek van opzet is met zitjes van fruitkisten en originele kunst van de Maurikse kunstenaar Sander van der Linden. Tevens beschikken we over een ruime binnenruimte in fris landelijke stijl.

Verschillende activiteiten die mogelijk zijn in de Theetuin & Proeverij:

Landgoedthee 'Wat een Heerlijkheid' - Luxe verwennerij met hartige hapjes, salades van het seizoen, fruit, homemade zoetigheden en natuurlijk fairtrade thee, landgoedsappen en natuurlijk ook koffie...


Lunches en Brunches - een Proeverij van Heerlijkheden uit de streek. Huisgemaakte soepen, Biologische quiches, ambachtelijk belegde broodjes met bijvoorbeeld echte slagersham en ecologische kaas. Geserveerd met chutneys en mosterds uit de Landgoedwinkel.


Bruiloft - Een bruiloft om nooit te vergeten op een van de mooiste Landgoederen die de Betuwe rijk is. De Heerlijkheid Eck en Wiel is een unieke locatie om midden in de natuur met familie en vrienden in intieme sfeer een fantastisch bruiloftsfeest te beleven.


Verjaardagsfeest, jubilea of familiedagen - Alle arrangementen verzorgen we ook voor grote groepen. Binnen hebben we alleen op de begane grond al een capaciteit van 50 personen. Voor de buitenruimte is de capaciteit vele malen groter en kunnen we met evt. partytenten erbij een enorme, unieke feestlocatie voor u neerzetten! BBQ met familypannen, buffetten, alles is mogelijk!


Kinderfeestjes - ruimte en ravotten...de Heerlijkheid is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Speurtochten, zeskampen, springkussens, knutselworkshops. Samen met u stellen we een programma samen dat ze zich nog lang zullen herinneren! Wij verzorgen het eten en drinken en u heeft de rommel niet thuis!

Vergaderingen, Presentaties en Workshops - In de nok van onze theetuin en proeverij bevindt zich een gezellige, ruime verdieping van 125m2. Deze leent zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, breakout sessions en andere bijeenkomsten. Voorzieningen als WiFi, een beamer, een presentatiescherm, een flip-over, etc. zijn aanwezig. Met vrij uitzicht aan alle zijden over de landerijen is inspiratie gegarandeerd!

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden! Wij maken graag een voorstel op maat voor u!