OPEN op afspraak van oktober tot maart. Vanaf april open op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of Reserveer hier!

LAAT EEN BOODSCHAP ACHTER

Opmerkingen of vragen? Laat het ons hier weten of stuur een e-mail naar info@heerlijkheideckenwiel.nl

RESERVEREN

Klik hier om te reserveren. Dieetwensen? Tafel binnen of op het terras? Geef het aan bij het reserveren. Lukt het niet of heb je speciale wensen, bel gerust +31638083150 of vul het contactformulier in.

OPENINGSTIJDEN

In het naseizoen van oktober tot maart zijn wij open tijdens speciale Thema avonden of open op afspraak. Tijdens het hoogseizoen van april tot oktober zijn wij open van donderdag t/m zondag vanaf 10 uur.
Reserveer tijdig want plaatsen zijn beperkt: reservering voor Diner avonden of een verzoek voor vergaderingen, workshops, maar ook verjaardagen, bruiloften, condoleances, babyshowers, etc.

BELANGRIJK


Er gelden de volgende voorwaarden:
• Alle bezoekers dienen bij voorkeur vooraf of bij aankomst te reserveren.
• Bij iedere gast zal vooraf aan de deur een controlegesprek plaatsvinden. De regels zullen aan u uitgelegd worden en daarna wordt u naar uw tafel begeleid.
• Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM waarbij belangrijk is:
• Bij klachten, die verband kunnen houden met het Corona Virus komt u NIET.
• Niet verplicht maar houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
• Voor meer informatie ten aanzien van de regels die gelden voor de horeca verwijzen wij u naar de website van de overheid.
• Wij behouden ons het recht voor u uit het etablissement te verwijderen indien u zich niet houdt aan de voorgelegde huisregels. Voor meer informatie omtrent Covid-19 en klachten verwijzen we u naar de website van het RIVM.

Heerlijkheid Eck en Wiel beschikt over 2 zelfstandige zalen met ieder hun eigen afzuig- en ventilatiesysteem en aparte toiletgroepen.

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

Heerlijkheid Eck en Wiel VOF
Veerweg 5
4024 BP Eck en Wiel
T: +31 6 3808 3150