Reserveren

Wij zijn OPEN op vrijdag en zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 10 uur voor Lunch, Borrel & Diner. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

Uit Eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel

Wist je dat je ook ’s avonds een hapje kunt eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel? We bieden seizoen 2024 diverse mogelijkheden! Bekijk hier onze Lunchkaart en/of onze Dinerkaart en Reserveer Nu!

Diner à la carte of BBQ op afspraak voor groepen

Op afspraak organiseren wij regelmatig speciale Thema avonden, BBQs of "Diner à la carte" avonden voor groepen. Neem dus gerust contact op indien je voor familie of een groep een bijzondere dineravond wilt organiseren (minimaal 25 personen). Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

Door onze eigen koks op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van streek- en seizoensproducten. Voor de kinderen is er keuze uit diverse kindermenu’s en er is uitgebreid vermaak in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, klimrek, schommels en skelterbaan.

Diner à la carte

Iedere vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond presenteren wij een heerlijk Diner à la carte. Dit betreft heerlijke gerechten van onze maandelijks wisselende kaart aangevuld met wisselende Specials met vlees, vis en vegetarisch. Door onze eigen koks op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van streek- en seizoensproducten. Bekijk hier onze Dinerkaart.

Voor de kinderen is er keuze uit diverse kindermenu’s en er is uitgebreid vermaak in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, klimrek, schommels en skelterbaan. De keuken is die dagen tot ong. 20:30 uur geopend.

Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Voor huishoudens groter dan 8 personen graag even bellen met +31 6 3808 3150.

Thema Avonden 2024!


Spelregels Thema avonden

• € 35 per persoon excl drank/ € 22,50 kinderen van 3-12
• Reservering noodzakelijk uiterlijk 2 dagen vantevoren. Vol=vol!
• Ontvangst vanaf 18.00 uur. Rond 18.30 uur gaan we "boarden" en beginnen we met het voorgerecht. Het diner duurt tot ong. 21.30 uur waarna u uiteraard nog even na kunt tafelen tot uiterlijk 22.00 uur.
• U krijgt uw eten aan tafel geserveerd. Het betreft een vast menu, maar natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met voorkeur voor vlees, vis of vegatarisch. Aanvullen gebeurt ook op basis van beschikbaarheid.
• U kunt bij reservering dieetwensen aangeven waar wij zoveel mogelijk rekening mee houden.
• De prijs is exclusief drankjes.
• Voor kinderen tussen 3-12 jaar is eventueel een kindermenu beschikbaar.

RESERVEREN

Dieetwensen?, reserveer je voor een High Tea?, of andere wensen? Geef het aan bij het reserveren en in overleg kijken we wat mogelijk is. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Tot snel!