Reserveren

Wij zijn OPEN op vrijdag en zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 10 uur voor Lunch, Borrel & Diner. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

Uit Eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel

Wist je dat je ook ’s avonds een hapje kunt eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel? We bieden seizoen 2024 diverse mogelijkheden! Bekijk hier onze Lunchkaart en/of onze Dinerkaart en Reserveer Nu!

Diner à la carte of BBQ op afspraak voor groepen

Op afspraak organiseren wij regelmatig speciale Thema avonden, BBQs of "Diner à la carte" avonden voor groepen. Neem dus gerust contact op indien je voor familie of een groep een bijzondere dineravond wilt organiseren (minimaal 25 personen). Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

Door onze eigen koks op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van streek- en seizoensproducten. Voor de kinderen is er keuze uit diverse kindermenu’s en er is uitgebreid vermaak in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, klimrek, schommels en skelterbaan.

Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Voor huishoudens groter dan 8 personen graag even bellen met +31 6 3808 3150.

RESERVEREN

Dieetwensen?, reserveer je voor een High Tea?, of andere wensen? Geef het aan bij het reserveren en in overleg kijken we wat mogelijk is. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Tot snel!