OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of Reserveer hier!

Uit Eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel

Wist je dat je ook ’s avonds een hapje kunt eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel? We bieden seizoen 2021 diverse mogelijkheden! Reserveer Nu!

Diner à la carte

Iedere vrijdagavond en regelmatig op zaterdagavond presenteren wij een heerlijk 3-gangen keuzemenu aangevuld met wisselende Specials met vlees, vis en vegetarisch. Door onze eigen koks op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van streek- en seizoensproducten.

Voor de kinderen is er keuze uit diverse kindermenu’s en er is uitgebreid vermaak in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, klimrek, schommels en skelterbaan. De keuken is die dagen tot 20:30 uur geopend.

Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Voor huishoudens groter dan 8 personen graag even bellen met +31 6 3808 3150.

NIEUW!! Speciale thema avond


Zaterdag 19 juni ‘Asian Fusion – Aziatische gerechten...’ - Reserveer Nu!

The flavours of Asia! Tijdens deze avond ontdek je de verschillende smaakpaletten van het Verre Oosten. De verse ingrediënten van de Indonesische, Koreaanse, Chinese, Japanse en Vietnamese keuken vormen samen een nieuwe sensatie van allerlei kleine gerechtjes. Met de variatie in de Aziatische bereidingen, van wok tot oven, van ‘slow cooking’ tot gegrild, creëren wij deze prachtige fusion gerechten!

€ 35 per persoon excl drank/ € 20 kinderen van 3-12

Spelregels Thema avonden

• Reservering noodzakelijk uiterlijk 2 dagen vantevoren. Vol=vol!
• Ontvangst vanaf 18.00 uur. Rond 18.30 uur gaan we "boarden" en beginnen we met het voorgerecht. Dit duurt tot ong. 21.00 uur waarna u uiteraard nog even na kunt tafelen tot uiterlijk 22.00 uur.
• U krijgt uw eten aan tafel geserveerd. Het betreft een vast menu, maar natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met voorkeur voor vlees, vis of vegetarisch. Speciale wensen dient u wel van te voren aan te geven. Aanvullen gebeurt ook op basis van beschikbaarheid.
• U kunt bij reservering dieetwensen aangeven waar wij zoveel mogelijk rekening mee houden.
• De prijs is exclusief drankjes.
• Voor kinderen tussen 3-12 jaar is eventueel een alternatief kindermenu beschikbaar. Graag voorafgaand aangeven.

RESERVEREN

Dieetwensen? Geef het aan bij het reserveren en in overleg kijken we wat mogelijk is. Gasten zijn gelukkig weer welkom tijdens de reguliere openingstijden van donderdag t/m zondag vanaf 10 uur met diner mogelijkheden op vrijdag- en zaterdagavond. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Let op dat op bijzondere zaterdagen een Thema avond is gepland (zie hiervoven) en wij die avonden een bijzonder menu presenteren en geen diner à la carte aanbieden.