OPEN op afspraak van oktober tot maart. Vanaf april open op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of Reserveer hier!

Uit Eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel

Wist je dat je ook ’s avonds een hapje kunt eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel? We bieden seizoen 2021 diverse mogelijkheden! Reserveer Nu!

NIEUW!! Speciale thema avond


Zaterdag 23 oktober ‘Griekse Avond’ - Reserveer Nu!

Nog even helemaal terug naar die vakantie in Griekenland. Tijdens deze dineravond kun je heerlijk genieten van lokale (gegrilde) gerechten als souvlaki, dolmades, spanakopita, gyros, en de lekkerste tzatziki, baba ganoush en nog veel meer! Even helemaal weg...

€ 35 per persoon excl drank/ € 20 kinderen van 3-12

Zaterdag 30 oktober ‘Asian Fusion – Aziatische gerechten...’ - Reserveer Nu!

The flavours of Asia! Tijdens deze avond ontdek je de verschillende smaakpaletten van het Verre Oosten. De verse ingrediënten van de Indonesische, Koreaanse, Chinese, Japanse en Vietnamese keuken vormen samen een nieuwe sensatie van allerlei kleine gerechtjes. Met de variatie in de Aziatische bereidingen, van wok tot oven, van ‘slow cooking’ tot gegrild, creëren wij deze prachtige fusion gerechten!

€ 35 per persoon excl drank/ € 20 kinderen van 3-12

Bierproeverij olv Brouwmeester De Heidebrouwerij

Eind dit jaar organiseren wij een Bierproeverij olv de Brouwmeester van De Heidebrouwerij - DATUM VOLGT BINNENKORT

Bij de Heerlijkheid serveren wij al jaren ambachtelijke streekbieren van de Heidebrouwerij. Speciaal voor jullie komt de Brouwmeester naar Eck en Wiel voor een bierproeverij. Tijdens een 2 uur durende workshop wordt je door de Brouwmeester ingewijd in de wereld van het brouwen en proef je 4 heerlijke speciaalbieren. Leer over de ingrediënten en leer de smaken herkennen. Ervaar wat er allemaal bij komt kijken om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen.

De workshop, inclusief het proeven van de speciaalbieren, en begeleidende bierhappen kost EUR 17,50 per persoon. Minimale deelname is 20 personen dus schrijf je in en nodig je vrienden uit.

Spelregels Thema avonden

• Reservering noodzakelijk uiterlijk 3 dagen vantevoren. Vol=vol!
• Ontvangst vanaf 18.00 uur (Griekse avond 19.00 uur). Vervolgens gaan we "boarden" en beginnen we met het voorgerecht. Dit duurt tot ong. 21.00/21.30 uur waarna u uiteraard nog even na kunt tafelen.
• U krijgt uw eten aan tafel geserveerd. Het betreft een vast menu, maar natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met voorkeur voor vlees, vis of vegetarisch. Speciale wensen dient u wel van te voren aan te geven. Aanvullen gebeurt ook op basis van beschikbaarheid.
• U kunt bij reservering dieetwensen aangeven waar wij zoveel mogelijk rekening mee houden.
• De prijs is exclusief drankjes.
• Voor kinderen tussen 3-12 jaar is eventueel een alternatief kindermenu beschikbaar. Graag voorafgaand aangeven.

RESERVEREN

Dieetwensen? Geef het aan bij het reserveren en in overleg kijken we wat mogelijk is. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Tot snel!