OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 12 uur tot 18 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of Reserveer hier!

Uit Eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel

Wist je dat je ook ’s avonds een hapje kunt eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel? We bieden seizoen 2021 diverse mogelijkheden! Reserveer Nu!

In verband met de maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan mogen wij binnen in ons restaurant helaas nog geen gasten ontvangen. Vanaf juni 2021 verwachten wij dat wij binnen in ons restaurant weer gasten mogen ontvangen tijdens de reguliere openingstijden van donderdag t/m zondag vanaf 10 uur met diner mogelijkheden op vrijdag- en zaterdagavond. Reserveren is reeds mogelijk en - indien nodig - worden deze kostenloos geannuleerd indien de versoepelingen pas op een later moment in werking treden.

Vrijdagavond à la carte

Iedere vrijdagavond presenteren wij een heerlijk 3-gangen keuzemenu aangevuld met wisselende Specials met vlees, vis en vegetarisch. Door onze eigen koks op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van streek- en seizoensproducten.

Voor de kinderen is er keuze uit diverse kindermenu’s en er is uitgebreid vermaak in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, klimrek, schommels en skelterbaan. De keuken is die dagen tot 21 uur geopend.

Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Voor huishoudens groter dan 8 personen graag even bellen met +31 6 3808 3150.

NIEUW!! Speciale thema avond


Zaterdag 5 juni ‘Wereldreis - The Best of...’ - Reserveer Nu!

Met de Heerlijkheid op reis in 2020 was een groot succes, we reisden de hele wereld over. Van Japan naar Mexico, via Amerika terug naar Italie en Griekenland. Heeft u wat gemist of wilt u het nog een keer herbeleven? We nemen de lekkerste gerechtjes uit al deze landen en combineren dit tot een werelds menu.

€ 35 per persoon excl drank/ € 20 kinderen van 3-12

Zaterdag 12 juni ‘Viva España!’ - Reserveer Nu!

Heerlijk in gedachte een paar uur naar de Costa del Sol en genieten van de lekkerste Spaanse Tapas. Natuurlijk de bekende Tapas, maar ook heerlijke Albondigas, Broschetas de Cerdo en Croquetas de jamón ibérico. Een culinaire reis ambachtelijk bereid en begeleid door onze eigen Chef koks. Laat je verrassen...

€ 30 per persoon excl drank/ € 20 kinderen van 3-12

Spelregels Thema avonden

• Reservering noodzakelijk uiterlijk 2 dagen vantevoren. Vol=vol!
• Ontvangst vanaf 18.00 uur. Rond 18.30 uur gaan we "boarden" en beginnen we met het voorgerecht. Dit duurt tot ong. 21.00 uur waarna u uiteraard nog even na kunt tafelen tot uiterlijk 22.00 uur.
• U krijgt uw eten aan tafel geserveerd. Het betreft een vast menu, maar natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met voorkeur voor vlees, vis of vegatarisch. Aanvullen gebeurt ook op basis van beschikbaarheid.
• U kunt bij reservering dieetwensen aangeven waar wij zoveel mogelijk rekening mee houden.
• De prijs is exclusief drankjes.
• Voor kinderen tussen 3-12 jaar is eventueel een alternatief kindermenu beschikbaar. Graag voorafgaand aangeven.

RESERVEREN

Dieetwensen? Geef het aan. Lukt het niet of heb je speciale wensen, bel gerust +31638083150 of vul het contactformulier in. Vanaf juni 2021 verwachten wij dat wij binnen in ons restaurant weer gasten mogen ontvangen tijdens de reguliere openingstijden van donderdag t/m zondag vanaf 10 uur met diner mogelijkheden op vrijdag- en zaterdagavond. Reserveren is reeds mogelijk en - indien nodig - worden deze kostenloos geannuleerd indien de versoepelingen pas op een later moment in werking treden.