OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of Reserveer hier!

Uit Eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel

Wist je dat je ook ’s avonds een hapje kunt eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel? We bieden seizoen 2021 diverse mogelijkheden! Reserveer Nu!

Diner à la carte

Iedere vrijdagavond en regelmatig op zaterdagavond presenteren wij een heerlijk 3-gangen keuzemenu aangevuld met wisselende Specials met vlees, vis en vegetarisch. Door onze eigen koks op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van streek- en seizoensproducten.

Voor de kinderen is er keuze uit diverse kindermenu’s en er is uitgebreid vermaak in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, klimrek, schommels en skelterbaan. De keuken is die dagen tot 20:30 uur geopend.

Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Voor huishoudens groter dan 8 personen graag even bellen met +31 6 3808 3150.

RESERVEREN

Dieetwensen? Geef het aan bij het reserveren en in overleg kijken we wat mogelijk is. Gasten zijn gelukkig weer welkom tijdens de reguliere openingstijden van donderdag t/m zondag vanaf 10 uur met diner mogelijkheden op vrijdag- en zaterdagavond. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Tot snel!