OPEN van donderdag-zondag van 10-17uur Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150
Diner@Heerlijkheid - Betuwse Braai
Kom genieten van onze Betuwse Braai! Een speciale avond uit eten waarbij Heerlijk Eten centraal staat met z'n tweeën of met familie en vrienden in de grootste Bier Garten van de Betuwe. Na de eerste editie op 16 juni wordt binnenkort de volgende editie gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of houdt Facebook in de gaten en mis niks!

Met liefde bereid!
Tijdens de editie op 16 juni vertoonden onze Pit Masters hun kunsten en bereidden op Amerikaanse BBQs, Green Eggs en Smokers de heerlijkste gerechten. Van low en slow cooking gerechten zoals de meeste sappige Spareribs tot Beer Battered Blond Burgers - niets was te gek. Zowel vlees, vis als vegetarisch en dit alles wordt aangevuld met een heerlijk buffet met salades, broodjes, frites en nog meer lekkers. U hoefde dus zelf niets te doen behalve te genieten van al het lekkers.

FEATURING PITMASTER: Eile Kookking!

Bekend van TV en eerder deelnemer aan de Mister-BBQ verkiezing, was Eile Faber van Eile Kookking een van de Pit Masters tijdens de Betuwse Braai van de editie van 16 juni.

Reserveren

Diner@Heerlijkheid kan alleen op basis van een reservering. Reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Gebruik het formulier hieronder, stuur een e-mail naar info@heerlijkheideckenwiel.nl, of bel +31638083150

WANNEER EN HOE LAAT?

Binnenkort wordt de volgende datum bekend gemaakt.

WAT KOST HET?

Kosten van Diner@Heerlijkheid worden bekend gemaakt zodra de volgende datum gepland is.

SFEERBEELDEN