OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

Uit Eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel

Wist je dat je ook ’s avonds een hapje kunt eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel? We bieden seizoen 2022 diverse mogelijkheden!

Diner à la carte

Gedurende het seizoen van april tot en met september organiseren we regelmatig speciale Thema avonden of kunnen op afspraak "Diner à la carte" avonden voor groepen worden georganiseerd op afspraak. Neem dus gerust contact op indien je voor familie of een groep een bijzonder dineravond wilt organiseren. Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

Als gevolg van de enorme hoeveelheid aanvragen voor familie feesten, bruiloften en jubilea zijn wij niet in staat in de maanden tot en met juni op vrijdagavond of zaterdagavond een heerlijk 3-gangen keuzemenu aan te bieden. De verwachting is dat gedurende de zomerperiode in juli en augustus dit wel mogelijk zal zijn. Zodra dit duidelijk is zullen we dit op de website vermelden.

Diner à la carte betreft heerlijke gerechten van onze kaart aangevuld met wisselende Specials met vlees, vis en vegetarisch. Door onze eigen koks op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van streek- en seizoensproducten. Voor de kinderen is er keuze uit diverse kindermenu’s en er is uitgebreid vermaak in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, klimrek, schommels en skelterbaan. De keuken is die dagen tot ong. 20:30 uur geopend.

Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Voor huishoudens groter dan 8 personen graag even bellen met +31 6 3808 3150.

Bierproeverij olv Brouwmeester Betuws Bier

Later dit jaar organiseren wij een Bierproeverij olv de Brouwmeester van Betuws Bier - DATUM VOLGT BINNENKORT

Bij de Heerlijkheid serveren wij al jaren ambachtelijke streekbieren. Speciaal voor jullie komt de Brouwmeester van Betuws Bier naar Eck en Wiel voor een bierproeverij. Tijdens een 2 uur durende workshop wordt je door de Brouwmeester van Betuws Bier ingewijd in de wereld van het brouwen en proef je een aantal heerlijke speciaalbieren. Leer over de ingrediënten en leer de smaken herkennen. Ervaar wat er allemaal bij komt kijken om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen.

De workshop, inclusief het proeven van de speciaalbieren, en begeleidende bierhappen kost EUR 19,50 per persoon. Minimale deelname is 20 personen dus schrijf je in en nodig je vrienden uit.

RESERVEREN

Dieetwensen? Geef het aan bij het reserveren en in overleg kijken we wat mogelijk is. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Tot snel!