Reserveren

Wij zijn OPEN op vrijdag en zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 10 uur voor Lunch, Borrel & Diner. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

Trouwen midden in de Betuwe!


Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel is omringd door ruim 12 hectare natuur- en wandelgebied. Jouw bruiloft wordt een unieke en memorabele gebeurtenis op deze vroegere gronden van de kasteelheren van Eck. Dit alles te midden van de mooiste hoogstamfruitbomen waar de Betuwe bekend om staat. Geniet van de rust, ruimte en natuur en ga samen jullie toekomst tegemoet! Wij zullen er alles aan doen deze dag te overgetelijk te maken.

Bekijk jouw Trouwplan


De mogelijkheden zijn enorm. Van een ceremonie tussen de fruitbomen of binnen in een gezellige ruimte voorzien van alle moderne gemakken. Van een receptie, borrel en/of BBQ op het buitenterras tot een luxe diner in het restaurant geheel verzorgd door ons eigen keukenteam en bereid met hoofdzakelijke verse streekproducten waarbij met alle dieetwensen rekening kan worden gehouden.

Na een fantastisch feest kan overnacht worden in de eigen B&B Honeymoon "suite" waarbij in speciale gevallen de mogelijkheid bestaat voor familie en vrienden om te blijven overnachten in een eigen tent, caravan of camper waarbij het feest om het kampvuur kan worden afgesloten. Teveel mogelijkheden om op te noemen dus neem gerust eens contact op om langs te komen en te bespreken hoe we jullie perfecte dag kunnen organiseren. Tot snel bij de Heerlijkheid Eck en Wiel.