Wij zijn OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

ZOMERFAIR

Voor de 2e keer vond dit jaar op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Zomerfair plaats. Op zaterdag 19 augustus 2023 organiseerde de Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel de Zomerfair met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt met voor iedereen wat wils om de lente te vieren.Inmiddels richten wij ons weer op de fairs van 2024!

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De Zomerfair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van proeverij van streek wijn & bier tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours van ondermeer paardjes om op te rijden, schminken, een heuse draaimolen, en nog veel meer! Extra sfeer werd dit jaar verzorgd door de Wijn & Vinyl Mobiel !

SPECIAL: Om 11:30 en 13:30 was er een exclusief optreden van het klarintenensemble van muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik! Ze hebben een enorm repertoire: van Grieg en Bizet tot Gershwin en de Beatles. Klassiek, pop, jazz en dansmuziek!

VOOR ELKAAR, MET ELKAAR

Gezegend met enorm lekker weer is de Zomerfair uitermate goed geslaagd dit jaar. Verschillende goede doelen en verenigingen namen dee aan de Zomerfair en konden op die manier fondsen bijeenbrengen. Hieronder vind je een overzicht. Nu gaan we ons weer opmaken voor de fairs van 2024!

Goede Doelen Verenigingen en Stichtingen

Stichting Kopoprenee - Crowdfunding tbv een operatie voor Renée - koop wat moois en doe er wat moois mee - oa. Aardbeienjam, zelfgemaakte kaarten. Zelfgemaakte haarclipjes, decoraties gedoneerd door diverse bedrijven, etc. Tijdens de Zomerfair werden weer voor enkele honderden EURs aan producten verkocht die allemaal ten goede komen aan de operatie en het herstel van René. Stichting Vrienden van de Heerlijkheid - Heerlijke Betuwse Burgers & Wafels & Boerenijs. Met de opbrengst is een bijdrage van EUR 1.000 gedaan aan het Piroc Zomerkamp dat al ruim 55 jaar een zomerkamp mogelijk maakt voor kinderen en jong volwassenen met een beperking.
Corsoclub Maurik maakte weer de lekkerste verse oliebollen voor de mooiste corsowagen van 2023! Er werd ruim EUR 1.500 opgehaald tijdens de Zomerfair.
Zorgboerderij de Pluimshoeve uit Lienden verkocht de lekkerste verse cake en veel verrassingen! Met de opbrengst worden weer allerlei activiteiten voor de kinderen van de zorgboerderij georganiseerd.

Vorige edities

In de afgelopen 10 edities is ruim EUR 55.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen! Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 18 uur

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan op het Landgoed!

SFEERBEELDEN