Wij zijn OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

ZOMERFAIR

Voor de 2e keer vindt dit jaar op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Zomerfair plaats. Op zaterdag 19 augustus 2023 organiseert de Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel de Zomerfair met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt met voor iedereen wat wils om de lente te vieren.

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De Zomerfair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van proeverij van streek wijn & bier tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours van ondermeer paardjes om op te rijden, schminken, een heuse draaimolen, en nog veel meer!

STANDHOUDERS OPGELET - INSCHRIJVING GEOPEND

Heeft u interesse om in 2023 deel te nemen, hou dan onze Facebook in de gaten. De inschrijving wordt rond mei geopend. Voor meer informatie of verdere vragen kun je contact opnemen met Loes van Beekhoff via vrienden@heerlijkheideckenwiel.nl.

STANDHOUDERS DIE KOMEN

Hieronder vind je informatie over de standhouders die tzt zullen deelnemen en wat zij zullen aanbieden. De markt bestaat uit de volgende onderdelen:

Goede Doelen Verenigingen en Stichtingen


Doen & Beleven


Lichaam en Geest


Huis & Inrichting


Fashion & Lifestyle


Natuur & Dier


Heerlijk & Gezond


Vorige edities

In de afgelopen 7 edities van de Lentefair en Zomerfair is ruim EUR 40.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen! Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 18 uur

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan op het Landgoed!

SFEERBEELDEN