Reserveren

Wij zijn OPEN op vrijdag en zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 10 uur voor Lunch, Borrel & Diner. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

WIE ZIJN WIJ?

Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel is de tastbare uitkomst van de droom die wij, Willem en Loes van Beekhoff , voor ogen hadden! In 2009 zijn we begonnen met de eerste plannen en samen met onze jonge 3 dochters wonen wij op het terrein. Loes heeft de dagelijkse leiding en is fulltime betrokken bij de Heerlijkheid. Loes heeft een commerciële achtergrond als marketeer en heeft in het runnen van de theetuin/proeverij en landgoedwinkel haar nieuwe missie gevonden! Zowel Loes als Willem hebben jaren horeca ervaring waarbij zowel ervaring is opgedaan in de bereiding van heerlijke gerechten als ook de gehele verzorging van intieme diners tot grote bruiloften en bedrijfsfeesten. Ook de naaste familie is nauw betrokken en ondersteunt op alle niveau's van de bereiding van 'Oma's Appeltaart' tot de bediening en onderhoud van het terrein. Als familie lopen we over van creativiteit en gastvrijheid! Tenslotte worden we ondersteund door een super team in de bediening en de keuken tijdens grotere feesten en partijen. Werken met en voor mensen, gastvrijheid, creativiteit, en commercie komen hier allemaal in samen!

WAT DOEN WIJ?

Van gezellig een terrasje pakken tot een volledig verzorgde bruiloft - alles kan. Zowel als er iets te vieren is, maar ook bij bijvoorbeeld een condoleance zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is en dit alles op een unieke locatie. Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel is een schitterend nieuw landgoed gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Eck en Wiel, midden in de Betuwe. In onze Proeverij en Theetuin is "Heerlijkheid" vertaald in rust, ruimte, natuur en genieten van al het heerlijks dat het Landgoed (en de Betuwe) te bieden heeft. Authenticiteit, puurheid en gezelligheid staan hierbij centraal. We bakken, serveren en verkopen zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten van liefst lokale ondernemers. Het landgoed is gerangschikt in de zin van de Natuurschoonwet 1928 en is opengesteld voor publiek. Gasten kunnen genieten van een natuurterrein van ruim 7 hectare bestaande uit graspaden door een ouderwetse hoogstamboomgaard met 17 unieke soorten fruit en een loofboomgaard voor extra ontspanning. Tijdens een bezoek proberen we de gasten zoveel mogelijk mee te geven van de rijke historie van de Heerlijkheid Eck en Wiel die teruggaat tot 1288 en vol verhalen staat van kastelen en ridders.

WAT DOEN WE NOG MEER?

Daarnaast organiseren we ieder jaar meerdere goede doelen evenementen. Sinds 2019 zijn deze activiteiten ondergebracht in Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel. De Stichting wordt geheel door vrijwilligers gedraaid en wordt financieel ondersteund door lokale ondernemers en door donaties van "Vrienden". Dankzij deze vrijwilligers en sponsoren hebben wij de afgelopen jaren ruim EUR 60.000 bijeen gebracht ten behoeve van lokale verenigingen en stichtingen. Ook promoten we de producten van de Houtnijverij en Disyn, twee dagbestedingslocaties van de Stichting Syndion waar mensen met een beperking de mooiste producten maken. Aangezien onze oudste dochter Lisa het Syndroom van Down heeft, voelen wij ons daar zeer bij betrokken.

WAT DRIJFT ONS?

Wij willen onze passie volledig inzetten om op een maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen iets terug te doen voor de maatschappij en de welbekende WIN-WIN te creëren!

HOE DOEN WE DIT?

Met onze passie, organisatiepower, doorzettingsvermogen en altijd met een vriendelijk woord en een glimlach!