Reserveren

Wij zijn OPEN op vrijdag en zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 10 uur voor Lunch, Borrel & Diner. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

Op zaterdag 31 oktober 2020 vindt er helaas geen Halloween plaats op de Heerlijkheid Eck en Wiel in verband met alle maatregelen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Hopelijk vindt er in 2021 weer een Griezeltocht plaats.

Stichting B!jzonder Goed organiseert in 2021 in samenwerking met Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel een Halloween Griezeltocht, en verandert de Heerlijkheid voor 1 avond in "een Griezel Paleis".

Komen jullie gezellig met ons mee griezelen in jullie mooiste Halloween outfit?

Aanvang: Vanaf 19.00 uur, we werken met tijdsloten, iedere 20 minuten vertrekt er een tocht. Exacte aanvang staat op je kaartje vermeld! Reserveer op tijd want verschillende tijdslots zitten al vol. Er zit niet echt een leeftijdsgrens aan deelname. Wel starten de eerste tochten wat milder en gaat het later wat enger worden. Deelname voor de allerjongste (onder 5-6 jaar) is dus naar eigen inschatting.

Adres: Heerlijkheid Eck en Wiel, Veerweg 5, 4024 BP Eck en Wiel

Kaarten:
voorverkoop: EUR 2,50
aan de deur: EUR 3,50

De kaarten voor de tocht zijn te bestellen via: info@heerlijkheideckenwiel.nl of info@bijzonder-goed.com

Ruim 40 vrijwilligers zetten zich deze dag in om voor jou deze Griezeltocht mogelijk te maken. De opbrengst van de Griezeltocht komt geheel ten goede aan de activiteiten van Stichting B!jzonder Goed. Kinderen krijgen allemaal wat lekkers te drinken en een heerlijke lekkernij tijdens de tocht. Voor volwassenen is er, tegen betaling, van alles te verkrijgen in de Heerlijkheid.

Kom je ook in 2021?