Vanaf 25 maart 2023 OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Tot die tijd zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

LENTEFAIR

Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats op de laatste zaterdag van maart en de Zomerfair op de 3e zaterdag van augustus. Op zaterdag 25 maart 2023 organiseert de Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt met voor iedereen wat wils om de lente te vieren. De Zomerfair zal plaatsvinden op zaterdag 19 augustus 2023.

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De fair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van proeverij van streek wijn & bier tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours van ondermeer paardjes om op te rijden, schminken, een heuse draaimolen, en nog veel meer!

STANDHOUDERS OPGELET - INSCHRIJVING GEOPEND

Heeft u interesse om in 2023 deel te nemen? In december 2022 start de voorinschrijving voor de Lentefair 2023. Hou Facebook in de gaten en wees er als eerste bij. Voor meer informatie of verdere vragen kun je contact opnemen met Loes van Beekhoff via vrienden@heerlijkheideckenwiel.nl.

STANDHOUDERS DIE KOMEN

Hieronder vind je tzt informatie over de standhouders die zullen deelnemen en wat zij zullen aanbieden. De markt bestaat uit de volgende onderdelen:

Goede Doelen Verenigingen en Stichtingen


Doen & Beleven


Lichaam en Geest


Huis & Inrichting


Fashion & Lifestyle


Heerlijk & Gezond


HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 18 uur

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan op het Landgoed!

SFEERBEELDEN
Vorige edities

In de afgelopen 7 edities is ruim EUR 35.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen! Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

In 2022 werd ruim EUR 3.000 bijeengebracht tijdens de Zomerfair op 22 augustus ten behoeve van o.a. Muziekvereniging Eck en Wiel, Corsoclub Maurik, Stichting Dorpshuis In de Gaard Ingen, Scouting Saffatin uit Maurik.
In 2019 hebben tijdens de Lentefair 2019 onder andere Eric van Rijswijk & Theo van Mourik hamburgers verkocht voor hun Alpe D'HuZes uitdaging, Stichting Vrienden van De Valentijn hebben geld bijeen gebracht, maar ook Corsoclub Maurik met de lekkerste oliebollen en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik met de lekkerste paashaas. Ook voetbalvereniging ISC uit Ingen heeft hun vereniging met een heus voetbalveld op een leuke manier gepromoot.
Tijdens de Lentefair 2018 hebben Stichting Bijzonder Goed uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en de Oranjevereniging Maurik door middel van eigen activiteiten geld bijeen gebracht en hun vereniging op een leuke en actieve manier gepromoot.
De Lentefair 2017 leverde een bijdrage van ruim EUR 7.200 aan Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin. Meer informatie over de Goede Doelen 2017.
De Lentefair 2016 leverde een bijdrage van ruim EUR 5.500 aan het Prinses Juliana Showorkest uit Eck en Wiel, de Oranjevereniging Maurik en Stichting Corsowagen Ingen. Meer informatie over de Goede Doelen 2016.
De Lentefair 2015 leverde een bijdrage van bijna EUR 5.000 aan Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Ingen, Stichting de Eckse Speeltuinen uit Eck en Wiel en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik. Meer informatie over de Goede Doelen 2015.
De Lentefair 2014 leverde een bijdrage van ruim EUR 6.100 aan de Stichting Leergeld West Betuwe.

Beelden van eerdere edities van de Lentefair