OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

ZOMERFAIR

Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats op de laatste zaterdag van maart. In verband met alle onzekerheid rondom de corona-maatregelen, organiseren wij dit jaar de Zomerfair! Op zaterdag 20 augustus 2022 organiseert de Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel de Zomerfair met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt met voor iedereen wat wils om de lente te vieren.

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De Zomerfair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van proeverij van streek wijn & bier tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours van ondermeer paardjes om op te rijden, schminken, een heuse draaimolen, en nog veel meer!

STANDHOUDERS OPGELET - INSCHRIJVING GEOPEND

Heeft u interesse om in 2022 deel te nemen, schrijf u dan in via het inschrijfformulier en hou onze Facebook in de gaten. Voor meer informatie of verdere vragen kun je contact opnemen met Loes van Beekhoff via vrienden@heerlijkheideckenwiel.nl.

STANDHOUDERS DIE KOMEN

Hieronder vind je informatie over de standhouders die zullen deelnemen en wat zij zullen aanbieden. De markt bestaat uit de volgende onderdelen:

Goede Doelen Verenigingen en Stichtingen

Muziekvereniging Prinses Juliana - Heerlijke Betuwse Burgers.
Corsoclub Maurik De lekkerste verse oliebollen voor de mooiste corsowagen van 2022!
Scouting Saffatin - Heerlijke Betuwse Burgers.
Lumela Stichting de Wieling - hand beschilderd geëmailleerde bekers, bakjes, thepotten en schalen door alleenstaande zwarte moeders uit de townships rond Johannesburg in Zuid-Afrika
Humanitas Opvoeden en Opgroeien - Een steuntje in de rug voor gezinnen en jongeren door inzet van getrainde, vrijwillige ondersteuners

Doen & Beleven

Miranda's Glitter Tattoo - De mooiste glitter creaties
De mooiste nostalgische draaimolen van de Betuwe!
Stal Ponypret - Paardrijden met Stal Ponypret uit Eck en Wiel!
Betuwse Speelboederij - Schminken en knutselen
Trekker rijden voor kinderen om kleine stoere grasmaaitrekkers
Sieraden by Esmee - Zelf gemaakte sieraden door Esmay. Ook zijn er mini workshops voor kinderen om een armbandje zelf te maken.
Muziekvereniging Prinses Juliana - Eendjes vissen!

Lichaam en Geest

BeBike - Verkoop en verhuur van E-bikes.
Studio Fit & Joy - Bewegen en Beauty.
Shiatsu praktijk Esmeralda van Beek - Een plek van rust en ontspanning waar je energie weer gaat stromen!
Wandelcoach Angelique - Wandelcoaching, wandeltraining, cognitieve fitness, vitaliteitscoaching en cursus rookvrij en fitter.

Huis & Inrichting

Stijl 11 - UNIEK, VERRASSEND! Persoonlijk ontworpen decoraties, van duurzame natuurlijke en niet natuurlijke materialen, veelal aangepast op de seizoenen!
KlaverArt - Zelfgemaakte kaarten en kleine cadeautjes als sleutelhangers, tassen en diamond paintings, etc.
De Blauwe Hoeve - Landelijke woonaccessoires waaronder kussens, knuffels, houten accessoires en diervachten.
Avalanche Crystals - Edelstenen, mineralen, fossielen en sierraden.
Arjanne van Beek - Buitenkachels, lampen en Cars Speelgoed
Bloembinderij De Tuinkamer - Bloemen/planten, kado artikelen en rouw en trouwwerk
Label78 - Kaarsen, kaarsenstandaards, kaarten, sieraden en wat vintage.
Natuurlijke Schapenvachten - Gevilte schapenvachten, met de hand op wol gevilt. Diervriendelijk, alleen de geschoren wol wordt gebruikt. Decoratie van wol, en macramé
't Theelichtje - Woondecoratie zoals kussens, plaids, kaarsen, kandelaren Groendecoratie zoals kransen en toeven Essentiële oliën voor een gezonde leefstijl, verpakt in mooie flesjes en sets. zoals roomsprays, linensprays.

Fashion & Lifestyle

Pretty You by Gisella - Nails, Jewels & more!
RinS-originals - RinS is een uniek label met handgemaakte tassen, portemonnees en accessoires. Gemaakt van leer, huiden en gered materiaal zoals bedrijfsleiding, meubelleer, rubber en banners.
Van Jean - Dameskleding
Gaia Sieraden - Zilveren sieraden en edelstenen, Steen-Art schilderijen en geverfde stenen
Belvon - Gedenk Sieraden waar een vingerafdruk, as, haar of stof in verwerkt kan worden. Daarnaast is er een inkijk fotoboek van afscheidsfotografie aanwezig, zodat u kunt zien wat dat inhoud.
Vriend en Vriend - Vogeltjes en andere dieren van glas en ook meerpanelen. Tiffany en fuse techniek
Miek's Atelier - Eigen ontwerp en maak (grote driehoek) sjaals die op verschillende manieren gedragen kunnen worden, bijvoorbeeld als omslagdoek, sjaal of parero.
SKK Creatief - Handgemaakte sieraden van materialen zoals Zilver, Edelstenen, Swarovski elementen, leer, suede, glaskralen, en rocailles
Joan van de Bovenkamp - Joanzzy Design - Handbedrukte en gegraveerde hebbedingetjes, cadeautjes, lederwaren en klein lederwaren
Lappen & More De mooiste stoffen, wol, etc.
Gift Digger - Hebbedingetjes, alternatieve bouwsteentjes, alternatief meccano, speelgoed
Lovely Luus - Klein aanbod van nieuwe moderne dames mode helemaal van deze tijd.
OlIVA - Zilveren ringen, Nepalese sieraden, Curiosa, Verzorgingsproducten op Olijfolie basis en slakkkenbasis en zijden kleding w.o. kimono´s.

Natuur & Dier

Betuwse Imkerij Vereniging De beste honing, puur natuur uit Eck en Wiel en omgeving. Duurzamer kan niet

Heerlijk & Gezond

De Fruitmotor - Overheerlijke ciders met en zonder alcohol
Villa Copita - Las Colmenas heerlijke honingrum likeur!!
Woal Brouwers - Als jij de tijd hebt, hebben wij het bier!
Betuws Bier - Wij zijn trots op onze Betuwe en dat proef je in elke slok van ons bier.
Verbeek Eieren - Betuwse Kakelroom ambachtelijk bereid, verse scharreleieren, leuke geschenkpakketten!
BonVivant Delicatessen - Buitenlandse specialiteiten (meer dan 25 soorten Franse droge worst, Spaanse fuets, gerookte knoflook), accessoires (kaas/serveerplanken, messen, e.d.)
De Kookmuts - Natuurlijke bakmixen zonder kunstmatige toevoegingen in cadeauverpakking.
Digusti - Italiaanse delicatessen zoals (chocolade)limoncello, balsamico, truffel, geschenken, bio olijfolie en tomaten, chocolade & more.
BBQ specialiteiten - vers van de grill.
Verse Luikse Wafels - met Heerlijke toppings!
Delicatessen De Verrassing - Vruchtenbalsamico's, Frambozen-uien confijt, vijgen in rode port. Zonder toevoeging van geur of kleur stoffen.

HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 18 uur

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan op het Landgoed!

SFEERBEELDEN
Vorige edities

In de afgelopen 6 edities is ruim EUR 30.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen! Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

In 2019 hebben tijdens de Lentefair 2019 onder andere Eric van Rijswijk & Theo van Mourik hamburgers verkocht voor hun Alpe D'HuZes uitdaging, Stichting Vrienden van De Valentijn hebben geld bijeen gebracht, maar ook Corsoclub Maurik met de lekkerste oliebollen en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik met de lekkerste paashaas. Ook voetbalvereniging ISC uit Ingen heeft hun vereniging met een heus voetbalveld op een leuke manier gepromoot.
Tijdens de Lentefair 2018 hebben Stichting Bijzonder Goed uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en de Oranjevereniging Maurik door middel van eigen activiteiten geld bijeen gebracht en hun vereniging op een leuke en actieve manier gepromoot.
De Lentefair 2017 leverde een bijdrage van ruim EUR 7.200 aan Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin. Meer informatie over de Goede Doelen 2017.
De Lentefair 2016 leverde een bijdrage van ruim EUR 5.500 aan het Prinses Juliana Showorkest uit Eck en Wiel, de Oranjevereniging Maurik en Stichting Corsowagen Ingen. Meer informatie over de Goede Doelen 2016.
De Lentefair 2015 leverde een bijdrage van bijna EUR 5.000 aan Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Ingen, Stichting de Eckse Speeltuinen uit Eck en Wiel en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik. Meer informatie over de Goede Doelen 2015.
De Lentefair 2014 leverde een bijdrage van ruim EUR 6.100 aan de Stichting Leergeld West Betuwe.

Beelden van eerdere edities van de Lentefair