OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur tot circa 17 uur of later op afspraak. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150
Lentefair op de Heerlijkheid Eck en Wiel

Kippenvel, even terugkijken naar een fantastische dag! Wat een sfeer en wat een top team met super vrijwilligers. Bedankt Fred van Soest van Design en Zo voor deze geweldige clip!

Posted by Heerlijkheid Eck en Wiel on Monday, April 17, 2017


LENTEFAIR

Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats. Op zaterdag 28 maart 2020 vindt de 7e editie van de Lentefair plaats met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt met voor iedereen wat wils om de lente te vieren.

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De Lentefair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van wijnproeverij tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours, waarbij een aantal lokale verenigingen laten zien wat ze in huis hebben! Daarnaast zijn er beestjes om te aaien, paardjes en trekkertjes om op te rijden, en nog veel meer!

STANDHOUDERS

In december 2019 start de voorinschrijving voor de Lentefair 2020. Hou Facebook in de gaten en wees er als eerste bij. Voor meer informatie of verdere vragen kun je contact opnemen met Loes van Beekhoff - Organisatie Lentefair Heerlijkheid Eck en Wiel - 06-38083150 of via loes@heerlijkheideckenwiel.nl.

STANDHOUDERS DIE KOMEN

Hieronder vind je tzt informatie over de standhouders die zullen deelnemen en wat zij zullen aanbieden. De markt bestaat uit de volgende onderdelen:

Goede Doelen Verenigingen en Stichtingen


Doen & Beleven


Lichaam en Geest


Huis & Inrichting


Fashion & Lifestyle


Natuur & Dier


Heerlijk & Gezond


HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 17 uur

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan rond het Landgoed!

SFEERBEELDEN


Vorige edities

In de afgelopen 6 edities is ruim EUR 30.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen! Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

De Lentefair 2014 leverde een bijdrage van ruim EUR 6.100 aan de Stichting Leergeld West Betuwe.
De Lentefair 2015 leverde een bijdrage van bijna EUR 5.000 aan Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Ingen, Stichting de Eckse Speeltuinen uit Eck en Wiel en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik. Meer informatie over de Goede Doelen 2015.
De Lentefair 2016 leverde een bijdrage van ruim EUR 5.500 aan het Prinses Juliana Showorkest uit Eck en Wiel, de Oranjevereniging Maurik en Stichting Corsowagen Ingen. Meer informatie over de Goede Doelen 2016.
De Lentefair 2017 leverde een bijdrage van ruim EUR 7.200 aan Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin. Meer informatie over de Goede Doelen 2017.
Tijdens de Lentefair 2018 hebben Stichting Bijzonder Goed uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en de Oranjevereniging Maurik door middel van eigen activiteiten geld bijeen gebracht en hun vereniging op een leuke en actieve manier gepromoot.
In 2019 hebben tijdens de Lentefair 2019 onder andere Eric van Rijswijk & Theo van Mourik hamburgers verkocht voor hun Alpe D'HuZes uitdaging, Stichting Vrienden van De Valentijn hebben geld bijeen gebracht, maar ook Corsoclub Maurik met de lekkerste oliebollen en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik met de lekkerste paashaas. Ook voetbalvereniging ISC uit Ingen heeft hun vereniging met een heus voetbalveld op een leuke manier gepromoot.

Beelden van eerdere edities van de Lentefair