Tijdens winterseizoen OPEN op afspraak. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150

LENTEFAIR
Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats. Op zaterdag 30 maart 2019 vindt de 6e editie van de Lentefair plaats met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt en vanaf 20 uur een grandioos feest voor iedereen om de lente te vieren.
STREEKMARKT VANAF 10 UUR
De Lentefair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van wijnproeverij tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours, waarbij een aantal lokale verenigingen laten zien wat ze in huis hebben! Daarnaast zijn er beestjes om te aaien, paardjes en trekkertjes om op te rijden, en nog veel meer!
FEESTAVOND VANAF 20 UUR

We sluiten de Lentefair traditiegetrouw af met een super feest om de lente te vieren. Gewoon een geweldig leuk feest voor iedereen! Vanaf 20.00 uur gaat het dak eraf met een fantastische act.

STANDHOUDERS OPGELET!

Wil je graag als standhouder deelnemen aan onze Fair dan kan dat, neem dan voor meer informatie en een reservering contact op met Loes van Beekhoff - Organisatie Lentefair Heerlijkheid Eck en Wiel - 06-38083150 of via loes@heerlijkheideckenwiel.nl. Wees er snel bij want het aantal beschikbare plekken is beperkt!


In de afgelopen 5 edities is ruim EUR 25.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen. Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

De Lentefair 2014 leverde een bijdrage van ruim EUR 6.100 aan de Stichting Leergeld West Betuwe.
De Lentefair 2015 leverde een bijdrage van bijna EUR 5.000 aan Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Ingen, Stichting de Eckse Speeltuinen uit Eck en Wiel en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik. Meer informatie over de Goede Doelen 2015.
De Lentefair 2016 leverde een bijdrage van ruim EUR 5.500 aan het Prinses Juliana Showorkest uit Eck en Wiel, de Oranjevereniging Maurik en Stichting Corsowagen Ingen. Meer informatie over de Goede Doelen 2016.
De Lentefair 2017 leverde een bijdrage van ruim EUR 7.200 aan Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin. Meer informatie over de Goede Doelen 2017.
Tijdens de Lentefair 2018 hebben Stichting Bijzonder Goed uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en de Oranjevereniging Maurik door middel van eigen activiteiten geld bijeen gebracht en hun vereniging op een leuke en actieve manier gepromoot.
HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 17 uur waarna om 20 uur het FEEST van start gaat!

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan rond het Landgoed!

SFEERBEELDEN

Beelden van eerdere edities van de Lentefair
Lentefair op de Heerlijkheid Eck en Wiel

Kippenvel, even terugkijken naar een fantastische dag! Wat een sfeer en wat een top team met super vrijwilligers. Bedankt Fred van Soest van Design en Zo voor deze geweldige clip!

Posted by Heerlijkheid Eck en Wiel on Monday, April 17, 2017