Reserveren

Wij zijn OPEN op vrijdag en zaterdag vanaf 12 uur en op zondag vanaf 10 uur voor Lunch, Borrel & Diner. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

LENTEFAIR

Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats op de laatste zaterdag van maart en de Zomerfair op de 3e zaterdag van augustus. Op zaterdag 25 maart 2023 organiseerde de Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt met voor iedereen wat wils om de lente te vieren.

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De fair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van proeverij van streek wijn & bier tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours van ondermeer paardjes om op te rijden, schminken, knutselen, ballonnen, en nog veel meer!

VOOR ELKAAR, MET ELKAAR

Ondanks dat het weer beter had gekund hebben we met z'n allen onze uiterste best gedaan er een geslaagd evenement van te maken. Verschillende goede doelen en verenigingen namen dee aan de Lentefair en konden op die manier fondsen bijeenbrengen. Hieronder vind je een overzicht. Nu gaan we ons weer opmaken voor de fairs van 2024!

Goede Doelen Verenigingen en Stichtingen

MG Promotiedag MGTTO was met een aantal old timers aanwezig om kinderen (en ook hun ouders) kennis te laten maken met MG. Een ritje in een oldtimer moet toch wel belangstelling trekken.
Stichting CAP - Stal Ravel maakte de lekkerste wafels om geld op te halen voor de Hypolittusdag van Stichting CAP - Met al hun activiteiten voorafgaand en tijdens de Lentefair haalden zij ruim EUR 3.100 op voor het goede doel!
Stichting Kopoprenee - Crowdfunding tbv een operatie voor Renée - koop wat moois en doe er wat moois mee - oa. Aardbeienjam, zelfgemaakte kaarten. Zelfgemaakte haarclipjes, decoraties gedoneerd door diverse bedrijven, etc. Tijdens de Lentefair werd hen een cheque uitgereikt van maar liefst EU 6.600 opgehaald voor het Team Van de Wetering & Roelofsen die mee zullen doen aan de garbage run.
Alpe d'HuZes - Team BIG CHALLENGE / Familie Merkens maakte Heerlijke Betuwse Burgers in aanloop naar hun sportieve prestatie.
Corsoclub Maurik maakte weer de lekkerste verse oliebollen voor de mooiste corsowagen van 2023! Er werd ruim EUR 500 opgehaald tijdens de Lentefair.

Vorige edities

In de afgelopen 10 edities is ruim EUR 55.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen! Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 18 uur

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan op het Landgoed!

SFEERBEELDEN