Tijdens winterseizoen OPEN op afspraak. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150
Lentefair op de Heerlijkheid Eck en Wiel

Kippenvel, even terugkijken naar een fantastische dag! Wat een sfeer en wat een top team met super vrijwilligers. Bedankt Fred van Soest van Design en Zo voor deze geweldige clip!

Posted by Heerlijkheid Eck en Wiel on Monday, April 17, 2017LENTEFAIR

Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats. Op zaterdag 30 maart 2019 vindt de 6e editie van de Lentefair plaats met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt met voor iedereen wat wils om de lente te vieren.

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De Lentefair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van wijnproeverij tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours, waarbij een aantal lokale verenigingen laten zien wat ze in huis hebben! Daarnaast zijn er beestjes om te aaien, paardjes en trekkertjes om op te rijden, en nog veel meer!

STANDHOUDERS OPGELET!

Wil je graag als standhouder deelnemen aan onze Fair dan kan dat. Vul het online aanmeldingsformulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons. Voor meer informatie of verdere vragen kun je contact opnemen met Loes van Beekhoff - Organisatie Lentefair Heerlijkheid Eck en Wiel - 06-38083150 of via loes@heerlijkheideckenwiel.nl. Wees er snel bij want het aantal beschikbare plekken is beperkt!

INSCHRIJVING STANDHOUDERSSTANDHOUDERS DIE KOMEN

Hieronder vind je informatie over de standhouders die tot dusver zijn aangemeld en zullen deelnemen en wat zij zullen aanbieden.

Doen & Beleven

Stal Ponypret - Paardrijden met Stal Ponypret uit Eck en Wiel!
Oude ambachten herleven met een spinnewiel demonstratie
Stichting Bijzonder Goed - Op de foto met de Paashaas en Paaskip
Trekker rijden voor kinderen om kleine stoere grasmaaitrekkers
Familie Van Doorn - Oude ambachten Houtsnijwerk en demonstratie houtsnijden en tekenen

Lichaam en Geest

Aloe Fit - Verkoop van Aloevera van Forever Living Products
Moved by Oils - Wellness scans met voedingkeuze en Aroma Freedom Techniek sessies mbv etherische olie van Young Living

Huis & Inrichting

Arjanne van Beek - Buitenkachels, lampen en Cars Speelgoed
Iets anders aan de muur - Prachtige schilderwerken op Steigerhout door Sander van der Linden

Fashion & Lifestyle

The Fashion Truck - Trendy kleding voor jong en oud. Tevens tassen, sieraden, sjaals
Jyl's Design - Handgemaakte kleurrijke kinderkleding op maat
TESS V - Hippe kleding en accessoires
N van de Geer - Zelfgemaakte 3 d kaarten, geborduurde handdoeken e.d.
Belts, Bags & Jewels - Fashion accessoires en lifestyle, handgemaakt van duurzaam leder. Leren schorten, leren poef, tassen, riemen, clicks & clicks accessoires
Collens Damesmode - dames modeaccessoires; tassen, sieraden, shawls IF YOU WEAR THINGS YOU ADORE YOU JUST LOOK BETTER!
Joan van de Bovenkamp - Joanzzy Design - Handbedrukte en gegraveerde hebbedingetjes, cadeautjes, lederwaren en klein lederwaren
SKK Creatief - Handgemaakte sieraden van materialen zoals Zilver, Edelstenen, Swarovski elementen, leer, suede, glaskralen, en rocailles
Van Jean - Dameskleding
Woman Wish - Dameskleding + grote maten dameskleding, schoenen en accessoires
Belvon - Gedenk Sieraden waar een vingerafdruk, as, haar of stof in verwerkt kan worden. Daarnaast is er een inkijk fotoboek van afscheidsfotografie aanwezig, zodat u kunt zien wat dat inhoud

Natuur & Dier

Boerderij M.A. Gerritsen Verkoop van vleespakketten met rundvlees. Dit vlees is van op het eigen bedrijf geboren dieren die diervriendelijk gehouden worden.

Heerlijk & Gezond

BonVivant Delicatessen - Buitenlandse specialiteiten (meer dan 25 soorten Franse droge worst, Spaanse fuets, gerookte knoflook), accessoires (kaas/serveerplanken, messen, e.d.)
Digusti - Italiaanse delicatessen zoals (chocolade)limoncello, balsamico, truffel, geschenken, bio olijfolie en tomaten, chocolade & more
BBQ specialiteiten - vers van de grill
Verse Luikse Wafels - met Heerlijke toppings!

Verenigingen en Stichtingen

Stichting Bijzonder Goed - Paasdecoratie, violen, paaseitjes en suikerspinnen

HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 18 uur

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan rond het Landgoed!

SFEERBEELDEN


Vorige edities

In de afgelopen 5 edities is ruim EUR 26.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen. Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

De Lentefair 2014 leverde een bijdrage van ruim EUR 6.100 aan de Stichting Leergeld West Betuwe.
De Lentefair 2015 leverde een bijdrage van bijna EUR 5.000 aan Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Ingen, Stichting de Eckse Speeltuinen uit Eck en Wiel en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik. Meer informatie over de Goede Doelen 2015.
De Lentefair 2016 leverde een bijdrage van ruim EUR 5.500 aan het Prinses Juliana Showorkest uit Eck en Wiel, de Oranjevereniging Maurik en Stichting Corsowagen Ingen. Meer informatie over de Goede Doelen 2016.
De Lentefair 2017 leverde een bijdrage van ruim EUR 7.200 aan Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin. Meer informatie over de Goede Doelen 2017.
Tijdens de Lentefair 2018 hebben Stichting Bijzonder Goed uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en de Oranjevereniging Maurik door middel van eigen activiteiten geld bijeen gebracht en hun vereniging op een leuke en actieve manier gepromoot.

Beelden van eerdere edities van de Lentefair