OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur tot circa 17 uur of later op afspraak. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150

Op zaterdag 28 september is het Oktoberfest op de Heerlijkheid Eck en Wiel voor jong en oud. Iedereen is welkom!

De Grootste Biergarten van de Betuwe

Het Oktoberfest is een echt volksfeest waarbij de samenhorigheid en het leven gevierd worden en dat gaan we zeker doen! De Heerlijkheid wordt omgetoverd tot de grootste Biergarten van de Betuwe met live muziek en veel gezelligheid!


Voor de liefhebbers wordt traditiegetrouw het bier geserveerd in een zogenaamde Maß; een bierglas met een inhoud van een liter! Tuurlijk zijn er ook halve pullen en wordt ook wijn, frisdrank en/of alcoholvrij bier geschonken.

Live muziek met Oktoberfest toppers "Duo Hij & Gij" en De Eckse Dweilers

Speciaal voor het Oktoberfest is er live muziek van één van de beste Oktoberfest Duo's van Nederland: Duo Hij & Gij! Voorafgaand komt het gezelligste dweilorkest van de Betuwe iedereen in de perfecte Oktoberfest sfeer brengen dus meer dan genoeg live muziek!

Verkiezing van de mooiste Lederhosen & Dirndle

Tijdens het Oktoberfest dragen veel mensen traditionele klederdracht (de bekende "lederhose" voor mannen en de "dirndl" voor vrouwen). Heb of huur je er één, doe hem dan gerust aan want de mooiste Dirndle of Lederhose krijgt een leuke prijs!


Bierstiefel Challenge!

Tijdens het Oktoberfest is het al eeuwen lang traditie in een groep de Bierstiefel te drinken. Ook tijdens het Oktoberfest op de Heerlijkheid Eck en Wiel kun je met je tafel of groep een originele Bierstiefel bestellen van maar liefst 2 liter! Bij het drinken in een groep is het de bedoeling om na elkaar een teug uit de bierlaars te nemen, zonder te stoppen met drinken. Voor de laatste in de rij wacht een verrassing...

Alpenhoorn Challenge!

Een van de tradities is ook de Alpenhoorn! Naar mate de avond vordert wordt het steeds lastiger er goed geluid uit te krijgen. Maar laat je niet kennen en probeer er wat moois van de maken.

Bierfest Burgers & Bratwurst!

Vanaf 20 uur is er voldoende te eten waaronder heerlijke Bierfest Bratwurst en de speciale Bierfest Burger - het Betuwse Blondje; een Burger met het beste vlees van Marcel Gerritsen!

Kom je dit jaar ook?


WANNEER?

Zaterdag 28 september

HOE LAAT BEGINT HET?

Vanaf 20 uur.

WAT KOST HET?

Toegang tot de Biergarten, de Live Muziek en het vermaak voor de kinderen is gratis.

WAAR?

Veerweg 5 te Eck en Wiel. Parkeren is gratis!

TRAININGS TIPS?

Geniet met mate(n).